promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kristen Stewart lesz*rja, ha Oscar-díjat kap Diana hercegné szerepéért - el is mondta, miért
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznőt hidegen hagyja, ha díjat kap a Spencer című filmért.

Kristen Stewart-ot sokan a jövő évi Oscar-díj egyik legnagyobb várományosának tartják, amiért olyan frenetikus alakítást nyújtott a Spencer című filmben. A megosztó színésznő Diana hercegné szerepét játszotta el Pablo Larraín életrajzi drámájában, ami a hercegné és Károly herceg válását mutatja be.

A film összességében pozitív kritikai értékeléseket kapott: az ítészek dicsérték a rendező, az operatőr, és a zeneszerző munkáját, míg Stewart alakítását kihangsúlyozták. A nézői visszajelzések szerint viszont közel sem olyan jó filmalkotás a Spencer, mint azt a kritikusok állítják, de Kristen alakítását a laikusok is elismerik.

A Variety nemrég egy interjút készített a színésznővel, melyben megkérdezték, mit szól hozzá, hogy az Aranyszobor legnagyobb várományosának tartják. Kristen Stewart meglepően válaszolt.

„Magasról lesz*rom! Az Oscar-gála olyan vicces dolog. Annyi hihetetlen film és alakítás van, amit alig látnak. Ez határozottan elárul valamit arról, hogy hol tartunk, mit nézünk és mi érdekel bennünket. Nagyra értékelem, hogy valami, amiben részt vettem, ilyen nagy beszélgetést indított el. Nem azért készítünk filmeket, hogy ne kapcsolódjunk egymáshoz"

A Spencer november 11-én debütált a hazai mozikban

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás