promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dráma az X-faktorban! Négy versenyzőt azonnal kiszórnak az első élő adásban
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

12 versenyzővel indul le az X-faktor első élő showja, de négyen már az elején kiesnek.

Szombat este jön az X-faktor jubileumi 10. évadának első élő showja. Az énekesek és zenekarok hosszú heteken át dolgoztak a mentoraikkal, és már készen állnak, hogy bizonyítsanak a nézőknek.

Csobot Adél a zenekarok kategóriájával érkezik az élő showba: a The Harmonies, a The Palace és a Beneath My Skin már izzítja a hangszereket és mikrofonokat szombat estére. ByeAlex a fiúk kategóriájával vág neki az élő shownak: Balázs Alex "ALEE”, Mehringer Marci és Tóth Roland minden erejükkel azon lesznek, hogy a nézőknek és a mentoroknak feledhetetlen pillanatokat szerezzenek. Gáspár Laci a 22 év felettiekkel: Imi Plazával, Kocsis Paulinával és Mardollal bizonyíthat, hogy övé a nyerő hármas. Puskás Peti pedig a lányok kategóriájában Ferenczi Kamillával, Nagy Regina Martinával és Tabatabai Nejad Flórával szeretné idén megnyerni az X-Faktort.

A feladat nem lesz egyszerű, ráadásul az első élő showban rögtön négy versenyző fog búcsút mondani az álmának. Az első élő adás szombaton 20 órakor fog kezdődni, és egészen hajnali negyed 1-ig fog tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás