promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható videó került ki az Omega zenekar Facebook-oldalára
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megható módon emlékeznek Benkő Lászlóra és Mihály Tamásra​

Egy éve történt a tragédia, hogy magyarok százezereinek kedvence, Benkő László örökre lehunyta szemét, majd nem sokkal rá pár nappal újabb meghökkentő hír érte a zenekart és a rajongókat, ugyanis elhunyt korábbi gitárosuk, Mihály Tamás. Most az Omega együttes közösségi oldalán és a Youtube-on megható videóval emlékeznek vissza a tagok elvesztésére.

A szomorú évforduló ihlette meg Ragányi Misát és Nagy Szilárdot, két fiatal tenoristát, hogy Omega-dalokkal állítsanak emléket.

Misa és Szilárd hitvallása az, hogy örök emléket állítsanak a régi nagyoknak, a régi nagy ikonok életművének, de mindezt úgy, hogy korunk generációinak is fogyasztható legyen. A páros az első saját dalával, a Drága hazámmal korábban A DAL 2021 színpadán is fellépett.

Most az Ezüst eső, a Gyöngyhajú lány és a Fekete Pillangó hármasából született a Medley, a dalt Szűcs Norbert producer hangszerelt, a dalhoz pedig klip is készült.

Ragányi Misa a Blikknek azt is elárulta, hogy eredetileg Kóbor János is szerepelt volna a klipben, de sajnos kórházba kerülése miatt nem tudott részt venni a munkában.

"Bízunk benne, hogy rövid időn belül felépül, a gyógyulásáért mi is mindennap elmondunk egy imát"

- nyilatkozta Misa.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás