promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan bejelentést tett az RTL Klub, aminek nagyon fognak örülni az X-Faktor nézői
Borítókép:  rtlmost.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szombat este másabb lesz az X-Faktor, mint az utóbbi hetekben, szóval jobban tesszük, ha felkészülünk az izgalmakra.

Október 9-én elkezdődött az RTL Klubon az X-Faktor jubileumi 10. évada, ami elképesztően nagy sikert aratott, hiszen például múlt héten is az ország legnézettebb műsora lett. Már lezajlott a válogató, illetve a mentorházba is betekintést nyerhettünk, most pedig itt az ideje, hogy a végleges versenyzőket bedobják a mély vízbe, hogy megmutathassák, valójában mit tudnak – ugyanis az RTL Klub bejelentette, hogy most szombaton lesz az X-Faktor 10. szezonjának első élő show-ja.

„Csobot Adél a zenekarok kategóriájával érkezik az élő showba: a The Harmonies, a The Palace és a Beneath My Skin már izzítja a hangszereket és mikrofonokat szombat estére. ByeAlex a fiúk kategóriájával vág neki az élő shownak: Balázs Alex "ALEE”, Mehringer Marci és Tóth Roland minden erejükkel azon lesznek, hogy a nézőknek és a mentoroknak feledhetetlen pillanatokat szerezzenek. Gáspár Laci a 22 év felettiekkel: Imi Plazával, Kocsis Paulinával és Mardollal bizonyíthat, hogy övé a nyerő hármas. Puskás Peti a lányok kategóriájával Ferenczi Kamillával, Nagy Regina Martinával és Tabatabai Nejad Flórával szeretné idén megnyerni az X-Faktort”

– olvasható az RTL Klub közleményében.

Aki eddig is nézte az X-Faktort, az ne hagyja ki a szombat esti élő show-t, hiszen csak most kezdődnek az igazi izgalmak, utána pedig már csak hetek kérdése, hogy ki lesz a nagy sikerű műsor győztese.

Íme egy rövid kedvcsináló az X-Faktor 10. évadának első élő show-jához:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás