promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Ferrell 29 millió dollárt kapott volna, ha elkészíti a Mi a manó? folytatását – Ezért utasította vissza az ajánlatot!
Borítókép:  Will Ferrell a Mi a manó? című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Ferrellnek jó indoka volt, hogy ne vállalja el 29 millió dollárért a Mi a manó? című karácsonyi film folytatását.

Minden idők egyik legsikeresebb és legkedveltebb karácsonyi filmje a 2003-ban bemutatott Mi a manó?, amiben Will Ferrell egy olyan embert alakít, aki a Mikulás manói közt nevelkedett, majd rendkívül gyermeteg és naiv felnőttként ellátogat a rideg New Yorkba, hogy végre megismerje az igazi édesapját – a történetet szinte mindenki ismeri, hiszen az ünnepek alatt rendszeresen levetítik ezt a kifejezetten kedves és vicces művet a tévében.

Will Ferrell most elárulta, hogy annak idején elképesztően nagy összeget, konkrétan 29 millió dollárt ajánlottak neki, hogy készítse el a Mi a manó? folytatását, de ő nemet mondott a felkérésre, mivel a forgatókönyv nagyon gyenge volt és szinte ugyanazt a történetet mesélte el, mint az első rész, ő pedig nem akart se hazudni, se csalódást okozni a rajongóknak.

Igazán nemes a színésztől, hogy a saját gazdagsága fölé helyezte a közönség szórakozását. Olyan sokan szeretik a Mi a manó?-t, hogy valóban kár lett volna elrontani az élményt egy pocsék második résszel, amin minden bizonnyal érezni lehetett volna, hogy csak azért készült el, mert a stúdió még több pénzt akart kisajtolni az emberekből.

Íme egy kis ízelítő a filmből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás