promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan hírt közölt az RTL Klub, hogy a TV2-nél lefordultak a székről
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb döfés a TV2 szívébe.

A PwC Magyarország idén már ötödik alkalommal mérte fel a hazai munkahelyválasztási preferenciákat a fiatalok és a tapasztalt szakemberek körében, amelynek eredményei mentén tíz kategóriában adta át az Év Legvonzóbb Munkahelye díjat.

Míg tavaly a harmadik, idén már a Telekommunikáció és média kategóriában az RTL Magyarország a második legvonzóbb munkahely.

A PwC munkaerőpiaci preferencia felmérését Magyarország mellett még tíz másik országban is elkészítette, ezzel ez Európa legnagyobb ilyen jellegű kutatása. Idén több, mint 30 000 főt és nemcsak pályakezdő fiatalokat, hanem idősebb korosztályt, 30-40-50 éveseket is megkérdeztek.

Természetesen az idei felmérésben is kiemelkedő helyet kapott, hogy a COVID-19 vírus hatására hogyan változott a munkavállalók elképzelése az ideális munkahelyről. A vállalati kultúra és a vezetők szerepe erősödött a Covid második évében, az otthoni munkavégzés lehetősége pedig először került a TOP10-be a munkahelyválasztási preferenciák rangsorában a 28 évnél idősebbek körében.

A felmérésben még a munkavállalói preferenciák mellett, márkaértéket is néztek, illetve a legvonzóbb vállalati márkákat/munkahelyeket is felmérték iparáganként. Ezen eredmények összesítése alapján ítélték oda az Év Legvonzóbb Munkahelye díjat az egyes kategóriákban.

A Telekommunikáció és média kategóriában a Magyar Telekom kapta az első díjat, az RTL Magyarország a másodikat, míg a Vodafone a harmadikat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás