promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris megvan az új James Bond, csúnyán lebukott a Trónok harca színésze? – videó
Borítókép:  Balra: Richard Madden a Trónok harcában / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néha egy szótlan reakció is rengeteg dolgot elárul, és úgy tűnik, hogy ennek köszönhetően most kiderülhetett, hogy ki lesz a következő James Bond.

Daniel Craig a pár hete bemutatott 007 Nincs idő meghalni című filmmel örökre elbúcsúzott James Bond szerepétől, és már egy ideje elkezdték találgatni a rajongók, hogy vajon ki lesz az új 007-es ügynök. Az utóbbi években felmerült már Henry Cavill, Idris Elba és többek között Tom Hardy neve is, de most vannak arra utaló jelek, hogy más lesz a befutó.

Nemrég jött ki a Marvel Örökkévalók című szuperhősös filmje, amiben a Trónok harca című sikersorozat Robb Starkja, Richard Madden is szerepel. A színésztől az alkotás premierjén az egyik riporter megkérdezte, hogy eljátszaná-e James Bondot, a világsztár pedig rögtön elkezdett gyanúsan mosolyogni, majd a csapatának az egyik tagja azonnal „elrángatta” őt onnan – ami több mint furcsa, így lehet, hogy ez a reakció buktatta le a hírességet, és van alapja a pletykáknak.

Már egy ideje az ő nevét is elkezdték emlegetni, amikor a következő James Bondról volt szó, és mivel erőteljesen felfelé ível a karrierje, így könnyen lehet, hogy sokak legnagyobb örömére valóban ő veszi át a 007-es ügynök szerepét – ráadásul az is mellette szól, hogy ő egy remek skót színész, aki jóképű, sportos és már van tapasztalata milliók által kedvelt franchise-ok terén, így nem lenne gondja a hírnév kezelésével.

A James Bond-széria producerei azt mondták, hogy csak jövőre kezdik el keresni az új 007-es ügynököt, de elég valószínű, hogy már tárgyaltak pár színésszel, akik között jó eséllyel Richard Madden is ott van. Ő tényleg jó választás lenne, mivel megvan benne minden, ami az ikonikus karakter tökéletes megtestesítéséhez kell – de egyelőre még jó ideig kell várnunk arra, hogy hivatalosan is bejelentsék Daniel Craig utódját.

Itt lehet megnézni Richard Madden sokat sejtető reakcióját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás