promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön A nemzet aranya sorozat, de Nicolas Cage helyett egy fiatal lánnyal
Borítókép:  Nicolas Cage A nemzet aranya című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan bemutatásra kerül a Disney+-on A nemzet aranya sorozatváltozata, amiben Nicolas Cage helyett egy Lisette Alexis nevű, még elég ismeretlen színésznő lesz a főszereplő.

Nicolas Cage 2004-ben hatalmas sikert ért el A nemzet aranya című kalandfilmmel, aminek három évvel később bemutatták a szintén rengeteg pénzt hozó folytatását. Már akkor felmerültek a pletykák, hogy jöhet a harmadik rész, de a rajongóknak egészen tavalyig kellett várniuk, hogy kapjanak valami jó hírt ezzel kapcsolatban, hiszen akkor jelentették be, hogy a legutóbbi Bad Boys film írója fog dolgozni A nemzet aranya 3. forgatókönyvén.

Úgy tűnik, hogy a Disney kicsit mellékvágányra tette a várva várt folytatást, és inkább egy A nemzet aranya sorozatot hoz nekünk a Disney+-ra, amiben valószínűleg nem fog feltűnni Nicolas Cage, hiszen a főszerepet egy Lisette Alexis nevű 21 éves színésznő kapta, aki eddigi pályafutása során mindössze két alkotásban tűnt fel, de azokat se sokan ismerik.

A hamarosan bemutatásra kerülő A nemzet aranya széria egy Jess nevű nagyon okos, kalandvágyó lányról szól majd, aki kincsvadászatba kezd, miközben a családjáról próbál minél többet kideríteni – szóval ezek alapján a sorozat hasonló koncepcióra épül, mint az eredeti filmek.

Az még kérdéses, hogy ez milyen hatással lesz hosszú távon A nemzet aranya harmadik részére, de a producer, Jerry Bruckheimer állítólag mind a két projektet szeretné megvalósítani, így nem kell aggódnunk, hiszen minden esély megvan rá, hogy valóban elkészül a film, és Nicolas Cage is visszatér.

Így néz ki Lisette Alexis:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás