promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan világsztárokkal találkozhatsz Budapesten, mint Ed Sheeran, vagy az Imagine Dragons csapata
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat aludni az MTV EMA gáláig, amit a Budapest Sportarénában rendeznek meg.

Biztosan sokan emlékeznek, hogy hivatalosan Magyarország volt a MTV EMA 2020 egyik házigazdája, de a koronavírus-járvány miatt egy virtuális közönség előtt tartották meg az egészet. A Palvin Barbival és David Guettával eladott showt főleg a Little Mix nevű lányegyüttes tagjai vezényelték le Londonból.

Akkor Magyarország háttérbe szorult, de most tényleg reflektorfénybe kerülünk, mivel a gálát november 14-én vasárnap a Budapest Sportarénában tartják meg, ahol Saweetie lesz hivatalosan a műsorvezető, szóval Palvin Barbival maximum a vörös szőnyegen lehet találkozni.

Érdemes lesz nyitott szemmel járni, mert azon a hétvégén valószínűleg elég sok sztárba lehet majd belefutni, akik szeretnék felfedezni a magyar fővárost.

A fellépők között ott lesz Ed Sheeran, az Imagine Dragons, Yungblud, Griff, a Girl in Red, Maluma, a Maneskin, valamint Kim Petras.

A OneRepublic csapata egy nappal az MTV EMA előtt, a november 13-án ad koncertet a Hősök terén.

A Grammy-díjas brit világsztár, Ed Sheeran új albuma nem rég jelent meg, és idén öt jelölést kapott az MTV EMA-ra, köztük a legjobb előadó és a legjobb pop előadó kategóriában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás