promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr. hátat fordított a Marvelnek, és csatlakozott Christopher Nolan atombombás filmjéhez
Borítókép:  Robert Downey Jr. / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő színészek fognak szerepelni Christopher Nolan Oppenheimer című drámájában, ami könnyen lehet, hogy 2023 legjobb alkotása lesz.

Sokáig úgy tűnt, hogy Robert Downey Jr. mégis visszatér Vasemberként, de úgy tűnik, hogy nem tudott megegyezni a Marvellel, ezért más úton haladt tovább, ami egészen A sötét lovag-trilógia, Csillagok között, Tökéletes trükk és egyebek között az Eredet zseniális rendezőjéhez, Christopher Nolanhez vezette őt, aki nagy dobásra készül.

Robert Downey Jr. is csatlakozott Christopher Nolan történelmi alapokon nyugvó Oppenheimer című drámájához, amiben megismerhetjük a Manhattan tervben komoly szinten résztvevő J. Robert Oppenheimer életét, akit az atombomba egyik atyjának tartanak – de utólag nagyon szégyellte ezt, hiszen látta, hogy milyen embertelen pusztításra képes a kreálmány.

A hatalmas sikernek ígérkező alkotásban Cillian Murphy alakítja Oppenheimert, Emily Blunt pedig a feleségét, így a Hang nélkül 2. része után újra együtt láthatjuk őket.

Robert Downey Jr. mellett egy másik nagyágyú is feltűnik majd a filmben, ugyanis állítólag Matt Damon is igent mondott Christopher Nolan felkérésére, így bőven van miért várni a 2023. július 21-én érkező drámát, amihez könnyen lehet, hogy újabb remek színészek fognak csatlakozni a következő hónapokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás