promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub keddi bejelentése miatt riadót fújtak a TV2-nél
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, mikor jön A Konyhafőnök VIP új évada, amiben Schobert Norbi is főzni fog.

November 15-től újra a konyháé lesz a főszerep az RTL Klubon. A népszerű gasztroreality visszatér, hogy az ízlelőbimbók mellett a sztárokat is megdolgoztassa. Korábban már beszámoltunk róla, hogy november 12-én véget ér a Keresztanyu 2. évada, és abba az idősávba kerül majd A Konyhafőnök VIP.

Hétköznaponként 20 óra 10 perctől VIP-évaddal tér vissza Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel a képernyőre. Egyikük sem ígér könnyű utat a hírességeknek, minden egyes sztárnak bizonyítania kell, hogy kiérdemli a kék vagy a piros kötényt, azaz a továbbjutást.

Ez a nyomás pedig rengeteg feszültséget szül és óriási kiakadásokhoz vezet. Nem csak a nehéz feladatok, de sokszor a saját félelmeik is hátráltatják a versenyzőket. Ahogy az X-faktorban már kötelező elemmé vált a mikforondobálás, úgy A Konyhafőnök sem létezhet kiborult versenyzők nélkül, akik kiviharzanak a stúdióból.

Míg az előző évadban ezt a szerepet Hujber Ferenc töltötte be, idén Tóth Vera kerül ulyen helyzetbe:

Az új évadban az ország fitneszguruja, Schobert Norbi is kötényt ragad, akinek teljesítménye egyáltalán nem fogja lenyűgözni Sárközi Ákost.

„Ez nem étel!”

- hangzik el A Konyhafőnök VIP másik kedvcsinálójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás