promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey gonosztevőként tér vissza: a Bosszúállókkal fog összecsapni a híres nevettető?
Borítókép:  Jim Carrey / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy Jim Carrey is csatlakozik a Marvel univerzumhoz, ráadásul egy igazi rettegett gonosztevőként.

Igaz, hogy Jim Carrey már több drámai szereppel bizonyította, hogy ő egy igazán remek színész, de az emberek túlnyomó része még mindig leginkább gumiarcú komikusként tekint rá, akinek olyan zseniális komédiákat köszönhetünk, mint például az Ace Ventura 1-2, Dumb és Dumber, A Maszk, A minden6ó vagy az Én és én meg az Irén.

Jim Carrey legutóbb a tavalyi Sonic, a sündisznó című sikerfilmben tűnt fel (aminek a rajongók legnagyobb örömére a folytatását is elvállalta), most pedig az a hír járja, hogy igent mondott a Marvel felkérésére, hogy eljátssza a képregények egyik legádázabb főgonoszát, akit csak úgy ismerhetünk, hogy: MODOK.

MODOK egy kísérlet következtében elképesztően intelligens lett, viszont mellékhatásként többszörösére nőtt a feje. Először Amerika Kapitánnyal került összetűzésbe a képregényekben, később pedig a Marvel hősök és a Bosszúállók egyik legjelentősebb ellenfele lett, akit állítólag már évek óta szeretnének bemutatni nekünk a filmekben is.

Jim Carrey remek választás lenne, hiszen ő biztosan tudna egy kis humort és emberséget vinni a karakterbe, aki állítólag jó eséllyel már a jövőre érkező She-Hulk sorozatban is fel fog tűnni – de egyelőre ne vegyük biztosnak a dolgot, ugyanis a hivatalos bejelentés még nem történt meg annak ellenére, hogy a visszajelzések alapján már mindenki beleélte magát a remek hírbe.

Íme MODOK és Jim Carrey:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás