promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás történt az Álarcos énekesben? A nézők kiakadtak azon, amit a fináléban láttak
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes harmadik évadát a Kaméleon, vagyis Vastag Tamás nyerte meg, de ezt a nézők nem akarják elfogadni; felháborodva őrjöngenek a közösségi oldalakon, mert szerintük csalás történt az RTL Klub stúdiójában.

Véget ért a világ legőrültebb showműsorának harmadik évada az RTL Klubon. Az első évad Nyuszija és a második évad Banánját követően a harmadik évadban a Kaméleon aratott győzelmet. A legjobban rejtőzködő sztár, az Álarcos énekes legújabb győztese Vastag Tamás lett, őt rejtette a Kaméleon álarca. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Cápa, azaz Szabó-Kimmel Tamás, míg a másodikra a Vízlió, azaz Cserpes Laura léphetett.

Kétség sem fér hozzá, hogy mind a három finalista fantasztikus teljesítményt nyújtott az utolsó adásban, és ezt nem is vitatja senki. Azonban a nézők szerint nem a Kaméleonnak kellett volna megnyernie az idei évadot, hanem a Cápának.

„Hát én tudom hogy ez egy megrendezett műsor de ezt most nem értem miért így találták ki. Messze őt imádta mindenki a legjobban. Csalódás a készítők részéről, Szabó-Kimmel a legzseniálisabb volt. Nálam ő nyert”

- írta az egyik kommentelő.

„a cápa nyomába sem érhet a Viziló....debilek ülnek a studióba ugyanazok akik a Robotot kiszavazták???”

- fogalmazott egy másik.

Egy harmadik pedig egyenes gyanúsnak találta a szavazást, mert elmondása szerint a bevágott képeken mindenki a Cápára voksolt a közönség soraiban. Ez persze nem jelent semmit, hiszen az adásban nem mutogatják végig, hogy ki melyik versenyzőre nyomja a gombot, néhány bevágott kép pedig nem bizonyíték.

A nézők közül viszont többen is kiszúrták, hogy a végső szavazásnál, mikor el kellett dönteni, hogy a Víziló vagy a Kaméleon nyerje meg az Álarcos énekes harmadik évadát, az egyik bevágott képen azt láthattuk, hogy az egyik közönségben ülő a Cápa és a Kaméleon között választhatott a telefonján, míg a Víziló sehol sem volt a listában. Ezt az alábbi videóban 1 percnél láthatjátok:

Természetesen itt valószínűleg egy szimpla vágói baki történhetett, de ez éppen elég volt arra, hogy a nézők dühös kommentekkel árasszák el a műsor közösségi oldalát, és csalással vádolják meg a produkciót.

Szerkeszőségünknek sikerült elérnie egy, a műsorban dolgozó bennfentest, aki így reagált nézői vádakra:

„Határozottan visszautasítjuk ezeket a feltételezéseket! Mind az Álarcos énekes készítőitől, mind az RTL Klubtól távol áll az efféle félrevezetés vagy ahogy a nézők fogalmaznak, csalás. Az, hogy ki nyerte az Álarcos énekest, csak és kizárólag a stúdió közönségének szavazatain múllott. Nyilván mindenkinek volt egy kedvence, de azt is el kell fogadni, ha végül nem ő lett az abszolút győztes”

Annak ellenére, hogy milyen sokan felháborodtak a Cápa miatt, rengeteg gratuláció és dicsérő komment érkezik a Kaméleon részére is; látszik, hogy a nézők újra a szívükbe zárták Vastag Tomit, akinek utolsó produkcióját az alábbi videóban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás