promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most először fog igazán nagy csalódást okozni a Star Wars? – The Book of Boba Fett előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a The Book of Boba Fett című Star Wars sorozat előzetese, ami kifejezetten pocsék lett.

A 2019-ben bemutatott The Mandalorian című széria visszaadta a Star Wars rajongóinak hitét, hogy George Lucas különleges világa még mindig képes tartogatni számunkra izgalmakat és csodát. Az alkotás második évadában sokak meglepetésére visszatért a halottnak hitt Boba Fett karaktere is, aki most saját sorozatot kap – bár kérdéses, hogy pontosan miért.

A The Book of Boba Fett arról szól, hogy Boba Fett (Temuera Morrison) és hű társa, Fennec Shand (Ming-Na Wen) elmennek az egykor Jabba és a bandája által uralt Tatooine-ra, hogy megszerezzék a trónt, és végre a félelem helyett a tisztelet legyen jellemző az ottaniak között – de természetesen nem mennek olyan könnyen a dolgok.

Boba Fett volt a The Mandalorian 2. szezonjának egyik legmenőbb szereplője, ezért sokan várták, hogy milyen lesz az ő külön sorozata. A nemrég érkezett előzetes viszont rendesen elkeserítette az embereket, hiszen akármennyire is próbálják eladni a remek látványvilággal ezt a szériát, nagyon úgy tűnik, hogy végig az lesz majd a fejünkben az érdektelen történet és az unalmas összecsapások láttán, hogy: kellett ez nekünk?

Reméljük, hogy a december 29-én érkező The Book of Boba Fett jobb lesz, mint amilyennek a lent látható, kifejezetten gagyi előzetese alapján tűnik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás