promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub bejelentése akkorát szólt, hogy még a TV2 székháza is beleremegett
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fantasztikus Marvel-filmek, közkedvelt talkshow és továbbra is foci minden mennyiségben. Többek között ezzel a kínálattal várják a nézőket az RTL Magyarország csatornái novemberben.

November 15-től három héten át minden hétköznap este a Marvel-moziuniverzum fantasztikus filmjeivel várja a nézőket a Film+, méghozzá kronológiai sorrendben. Aki esetleg lemaradt valamelyik szuperhős elképesztő kalandjáról, vagy most látogatna el először a Marvel lenyűgöző világába, annak itt a tökéletes alkalom, hiszen a Film+ most segít az eligazodásban. A Marvel-rajongók legnagyobb örömére olyan kasszasikereket mutat be a csatorna, mint az Amerika Kapitány-, a Vasember-, a Thor-, a Bosszúállók-, és A galaxis őrzői-filmek.

[[v1]]

Erős hónapja lesz a Film+-nak novemberben, hiszen a Marvel-filmek mellett olyan közönségkedvencek is képernyőre kerülnek, mint az Aquaman Jason Momoa főszereplésével, az Artúr király Clive Owennel, az Arthur király: A kard legendája Charlie Hunnammel, valamint M. Night Shyamalan filmje, az Üveg James McAvoy és Bruce Willis főszereplésével. De jön Christopher Nolan második világháborús eposza, a Dunkirk is többek között Tom Hardy-val, illetve A szellemlovas Nicolas Cage és Eva Mendes főszereplésével.

Az RTL II-n november 14-től folytatódik a NőComment. A vasárnap esténként jelentkező talkshow házigazdája Liptai Claudia lesz, a vendégei pedig a beszélgetések során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár- és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti. A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

[[cikk]]

A Cool egyedülálló A mi kis falunk maratonnal készül, a rajongók nagy örömére november 1-jén 11.00 órától egészen késő estig a pajkaszegiek mulatságos mindennapjairól szól a nap a csatornán. November 15-től pedig hétköznap esténként 19.00 órától újra átélhetjük a falubeliek szórakoztató kalandjait egészen a kezdetektől.

[[v2]]

Az RTL+-on és az RTL Most+-on novemberben is folytatódnak az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Ligájának futball mérkőzései. Ha foci, akkor keresd a „+” jelet! Fordulónként, csütörtöki napokon, két mérkőzést közvetít élőben a HD minőségre váltó RTL+, méghozzá olyan neves kommentátorokkal, mint Gundel Takács Gábor, Somos Zoltán és a Sport TV kommentátora, Haraszti Ádám. Aki azonban nem éri be ennyi focival, az RTL Most+ online platformon fordulónként 8 összecsapást nézhet online streamelve, szintén élőben!

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás