promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig soha nem látott képek jelentek meg Bud Spencerről és Terence Hillről, ráadásul egy könyvben, ami minden rajongó álma
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjelent Király Levente legújabb kötete, a Verhetetlen páros, amiben fantasztikus történeteket olvashatunk, és soha nem látott fotókat láthatunk a világ legnagyobb pofonosztóiról, Bud Spencerről és Terence Hillről.

Király Levente, az MTVA kiemelt szerkesztője az M1 műsorában mutatta be legújabb kötetét, a Verhetetlen páros-t, ami a legendás színészpárosnak, Bud Spencernek és Terence Hillnek állít emléket.

A szerző a két színész filmjein nőtt fel, és gyerekként nagyon közel állt hozzá Bud Spencer és Terence Hill. Király Leventének nem ez az első szerzeménye: először Piedone nyomában címmel filmet rendezett Bud Spencer életéről, majd könyvet írt róla, Zsugabubus címmel pedig Terence Hillről is életrajzi könyvvel jelentkezett. Most viszont másfajta kötetet alkotott, amelyben nem maguk a színészek beszélnek saját életükről, hanem egykori pályatársak, színésztársak, operatőrök, rendezők, segédrendezők, forgatókönyvírók, kaszkadőrök és a színészpáros dublőrei mesélik el a velük kapcsolatos személyes élményeiket.

Hat évtizeddel ezelőtt kezdődött Bud Spencer és Terence Hill közös filmes pályafutása, ebből az alkalomból hatvan egykori színészkolléga, rendező, operatőr és mások szólalnak meg és idézik fel a személyes emlékeiket, amelyek között komoly és szórakoztató történetek is megtalálhatók.

„A kötet a színészóriások emberi értékeit hangsúlyozza. A könyv célja a fiatalok pozitív irányba történő befolyásolása. A Verhetetlen páros-ban olyan történetek kaptak helyet, amelyekből kiderül, hogy Terence Hill és Bud Spencer nemcsak a filmekben állt a jók oldalára, kelt az elesettek védelmére, hanem a magánéletben is. Apró, színes történeteken keresztül igyekszem megszólítani a fiatalokat”

- mondta a szerző, kiemelve, hogy millók szeretik Európa-szerte Bud Spencert és Terence Hillt, így a fiatalokhoz is könnyebben elérhetnek történeteik, amelyeken keresztül kicsit jobbá válhat az ember.

Érdekesség, hogy a kötetben olyan fotók találhatók meg, a pályatársak által készített fényképek, amelyekhez nem lehet máshol hozzájutni, fotóügynökségektől nem megvásárolhatók. A Verhetetlen páros bemutatója október 29-én, pénteken lesz Budapesten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás