promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre teljesül a Star Wars-rajongók egyik legnagyobb vágya
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mester és tanítványa végre élőszereplős formában is találkozhatnak.

Hayden Christensen a Star Wars-univerzumának egyik legmegosztóbb színésze, aki Anakin Skywalkert alakította George Lucas előzménytrilógiájában, majd A Sithek bosszúja legvégén egy rövid időre Darth Vader páncélját is magára ölthette.

Mint az már régóta köztudott, a 40 éves kanadai színész hamarosan újra visszatér a messzi-messzi galaxisba, mégpedig az Obi-Wan Kenobi-sorozatban, amiben úgy hírlik, nemcsak a Sötét Nagyúrként, de flashback-jelenetekben Anakinként is viszontláthatjuk.

A The Hollywood Reporter nemrég arról számolt be, hogy Christensen nem is egy, de két produkcióra is aláírt: a hírek szerint az Ahsoka című szériában is felbukkan.

A rajongók kedvenc karakterét, Ahsoka Tanót, a Star Wars animációk népszerű figuráját Rosario Dawson formálja meg, akit a The Mandalorian második évadában láthattak a sorozat nézői.

Mivel az Ahsoka-sorozat évekkel A Jedi visszatér, vagyis Vader halála után játszódik, sejthető, hogy Anakin karaktere itt is flashback formájában for visszatérni; vagyis végre teljesülhet a rajongók egyik legnagyobb vágya: Mester és tanítványa élőszereplőkként is találkozhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás