promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar Charles Bronson meghódította Hollywoodot – Nézd meg, hogy zúz a legújabb akciófilmjében!
Borítókép:  Robert Bronzi az Escape from Death Block 13 előzetesében / youtube.com/OC Trailers (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előzetest kapott a magyar Charles Bronson, vagyis Robert Bronzi főszereplésével készült Escape from Death Block 13 című akciófilm.

A Bosszúvágy-szériából és még megannyi klasszikusból ismert Charles Bronson 2003-ban hunyt el, és hatalmas űrt hagyott maga után, hiszen még csak hozzá hasonló embert sem lehetett találni Hollywoodban. Magyarországon viszont már annál inkább, ugyanis Kovács Róbert, vagyis közismertebb nevén Robert Bronzi szinte pontosan úgy néz ki, mint a színészlegenda, és ebből egész szép karriert tudott magának kovácsolni az utóbbi években.

Robert Bronzi elkészítette az ötödik filmjét is Escape from Death Block 13 címmel, amiben egy olyan férfit alakít, aki a halott testvérét akarja megbosszulni, de börtönbe zárják, ahol kideríti az igazságot, majd hatalmas lázadást szít, hogy kiszabaduljon a rácsok mögül – közben pedig különböző fegyverekkel mészárolja az ellenfeleit.

Már ki is jött a Gary Jones (Boogeyman 3.) által írt és rendezett, maximum C-kategóriás akciófilm előzetese, amiben Robert Bronzi nem biztos, hogy Oscar-díjas alakítást nyújt, de legalább megadja nekünk azt a bizsergetően furcsa érzést, mintha Charles Bronzon még mindig élne – és Nicolas Cage, illetve Bruce Willis döntéseit követve elvállalna minden sz*rt.

Íme a november 23-án érkező Escape from Death Block 13 előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás