promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adele elismerte, hogy lényegében szemetet eszik a fogyása óta is
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy keservesen dobott le magáról közel fél mázsát, ezért is megdöbbentő, hogy mi a kedvenc étele.

Korunk egyik legnagyobb dívája, az angol énekesnő-dalszerző Adele látványos átalakuláson ment át a közelmúltban. A duci hölgy 45 kilót dobott le magáról, és karcsú szőke bombázóvá vált, ám ennek ellenére nem tud lemondani bizonyos finomságokról.

Az angol szleng junk foodnak (vagyis élelmiszerszemétnek) hívja azokat a kajákat, amelyek alacsony tápértékkel, ugyanakkor extrém magas zsír-, cukor-, só- és kalóriatartalommal rendelkeznek – viszont tényleg elképesztő függőséget okozhatnak.

Ezek közé tartozik a fehér kenyér, a fehér rizs, az étolajban sült ételek, sőt a megtévesztő külsejű müzliszeletek is, vagyis azok a csemegék, amelyeket a magyarban – némileg finomkodóan – egészségtelen táplálékoknak nevezünk.

„Legutóbb egy kis McChicken Nugget-et ettem, valamint Big Mac-et és sült krumplit. Ez a három kedvenc fogásom, amit legalább hetente egyszer biztosan fogyasztok. A brit ételek közül a sült húst szeretem, szinte minden vasárnap ezt készítem, mert a fiam is imádja”

– közölte az énekesnő, aki ezek szerint egyáltalán nem tart attól, hogy visszaszaladnak rá a kilók. Odavan a szaftos, csípős tésztákért is, amelyek szintén nem az alacsony kalóriatartalmukról híresek.

A 33 éves Adele két év alatt szabadult meg közel fél mázsa pluszsúlytól, de közben nem volt hajlandó lemondani a jóízű falatokról sem. Fiatalabb korában igyekezett a sztárszakács Jamie Oliver tanácsait követni az egészségesebb életmódra való átállásban, de a slágergyáros hölgy nem mondott le arról sem, hogy minden ételt a maga szája ízére formáljon.

Gyerekkorában gyakran jártak Whitstable tengerpartjára, ahol kagylókat gyűjtöttek, és nem tudtak betelni vele. Adele utoljára 10 éves korában jutott el a településre, de a mai napig nosztalgiával gondol az ottani nagy lakomákra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás