promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon rossz hírt kaptak a Netflix előfizetői
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új előfizetők már most drágábban fognak hozzájutni a szolgáltatáshoz.

A SorozatWiki rengeteg olvasói levelet kapott, hogy sok magyarországi Netflix-előfizetőnek drágább lett a szolgáltatás. Nem véletlenül, mert a streamingszolgáltató már megkezdte az áremelést.

Az új előfizetők, vagy akik esetleg csomagot váltottak, ők már a megemelt árakkal találkoztak.

A szolgáltató Standard csomagja 9 százalékkal, 3190 Ft-ról 3490-ra drágult, míg a Prémium csomag havidíja 13 százalékkal, 3990 Ft-ról 4490 Ft-ra emelkedett. Az alap csomag árát nem változtatták meg, továbbra is 2490 Ft maradt. Utóbbit ugyebár elég kevesen használják, mivel ebben csak lebutított SD-minőségben lehet nézni a tartalmakat.

Az árváltozás nem csak az új, hanem minden meglévő előfizetőre vonatkozik.

„Ezek az árak az új előfizetőkre vonatkoznak, és fokozatosan lépnek érvénybe minden jelenlegi előfizető számára. A jelenlegi előfizetők e-mailben értesítést kapnak 30 nappal az árváltozás előtt, hacsak nem váltanak díjcsomagot”

- jelentette be a streamingszolgáltató.

A lap úgy tudja, hogy a drágulás egy globális folyamat része és előbb utóbb minden országban meglépi a Netflix. Ezt erősíti az is, hogy tavaly októberben hasonló mértékű drágulás volt az online videótár amerikai ügyfeleinél is és azóta számos országban léptek hasonlót.

A Netflix most először fog árat emelni Magyarországon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás