promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Andrew Lloyd Webber annyira utálta a Macskák legutóbbi filmváltozatát, hogy szerzett magának egy kutyát
Borítókép:  Macskák / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Macskák című musical szerzője sem volt elragadtatva a 2019-es filmadaptációtól – sőt, annyira utálta, hogy átpártolt a kutyákhoz.

Andrew Lloyd Webber minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb dalszerzője, akinek olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint például Az operaház fantomja, Jézus Krisztus szupersztár, Evita vagy a Macskák, amiből az Oscar-díjas Tom Hooper 2019-ben csinált egy félelmetesen gagyi, hatalmasat bukó filmadaptációt, amiben még Taylor Swift is feltűnt.

Hollywoodban nem szokás szidni azokat az alkotásokat, amikhez valamilyen szinten köze van az embernek, de Andrew Lloyd Webber kivételt tette a 2019-es Macskákkal, ugyanis ő is egyetért a közönség véleményével, és úgy gondolja, hogy valóban pocsék volt a film – sőt, annyira nem tetszett neki, hogy életében először szerzett magának egy kutyát.

„A Macskák minden szempontból rettenetes volt. Egyáltalán nem értették, hogyan működhetne benne a zene. Megnéztem, és folyamatosan csak arra tudtam gondolni, hogy »ó, Istenem, ne«. Ez volt az első alkalom, hogy a 70 akárhány évem alatt ezen a bolygón fogtam magam, és vettem egy kutyát. Szóval az egyetlen jó dolog, ami ebből származott, az az én pici havannai pincsem”

árulta el Andrew Lloyd Webber.

Itt lehet megnézni a 2019-es Macskák előzetesét, hátha valaki lemaradt a szörnyűségről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás