promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone úgy megfenyegette a lányait, hogy rögtön leizzadtak – videó
Borítókép:  Sylvester Stallone / youtube.com/UNWAXED Podcast (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone a lányai meghívására elvállalta élete első podcastjét, aminek az lett a vége, hogy a világsztár keményen megfenyegette a gyermekeit.

Sylvester Stallone nagyobbik lányai, Sophia és Sistine egy évvel ezelőtt UNWAXED címmel indítottak saját podcastet, amiben az édesanyjuk már többször is vendég volt, de az édesapjuk még nem, pedig a hallgatók rengetegszer kérték, hogy hívják meg őt is. Az 50. adás alkalmából végre eljött a nagy nap, és Sly életében először podcastezett egyet, ráadásul a gyermekeivel – de nem lett jó vége.

Sylvester Stallone mesélt a gondokkal teli fiatalkoráról, a Rockyról és persze a családjáról is, a lányai pedig a végére már nagyon elszemtelenedtek, és többször is piszkálták őt – Sly erre kicsit „bedühödött”, és megfenyegette őket azzal, hogy ő is elkezd TikTokozni, ami elég hatásos volt, ugyanis Sophia és Sistine rögtön leizzadtak ettől.

A színész elég aktív Instagramon, ami a lányai szerint nagyon jót tesz neki, de az szinte felérne egy katasztrófával, ha édesapjuk csatlakozna a TikTokhoz, és ott idétlenkedne 75 éves létére – bár lehet, hogy jól sülne el a dolog, hiszen Sylvester Stallone-t mindenki imádja, így valószínűleg a TikTokon is nagy sikere lenne.

Itt lehet megnézni az egész podcastet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás