promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis legújabb klipje olyan, mint egy túl őszinte turisztikai reklámfilm Újpestről
Borítókép:  youtube.com/Curtis Official (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Curtis legújabb zenéje, a „Piszkos kölyök”, amihez egy igazán Újpest orientált klipet készített a rapper.

Curtis a rajongók legnagyobb örömére mostanában kifejezetten aktívan zenél, hiszen Majkával, egyéb előadókkal és egyedül is rengeteg slágert hozott nekünk az utóbbi hónapokban. A rapper ismét megajándékozta a közönséget egy kellemes kis nótával, ami a „Piszkos kölyök” címet kapta, és természetesen Újpest inspirálta – pedig mostanában több problémája is volt imádott kerületével.

Curtisnek nagyon rosszul esett, hogy idén kivételesen nem őt hívták meg fellépni az Újpesti Városnapokra, ráadásul nemrég keményen nekiment a kerület focicsapatának is – de úgy látszik, hogy a híresség hűsége töretlen, hiszen a „Piszkos kölyök” klipjében megmutatja Újpest igazi arcát, ami lehet, hogy nem mindenkinek lesz vonzó, de neki akkor is ez az otthona, és büszkén vállalja.

A szerzemény kellemesen ritmusos és hozza a Curtistől megszokott színvonalat, szóval a rajongói ebben a zenében sem fognak csalódni. A „Piszkos kölyök”-höz készült videón pedig érezni, hogy mennyire fontos volt a rappernek megragadni Újpest esszenciáját, és ez szerencsére össze is jött neki és a rendezőnek, Jimy J. Hollywoodnak.

Íme Curtis legújabb klipje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás