promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
25 éves a Hooligans: Nádai Anikó elmesélte, hogyan kért autogramot a csapattól
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zenekar tagjai már óvodás koruk óta ismerik egymást.

Kiss Endre és Tóth Tibor Szerencsen nőttek fel és gyerekkoruk óta ismerték egymást, ráadásul már akkor szerelmesek voltak a zenébe. Kalandos volt az út, a két srác sok más zenekarban játszott, de aztán 1996-ban megalakult a Hooligans.

Rögtön 1997-ben meg is jelent az első lemezük „Nem hall, nem lát, nem beszél” címmel.

Az indulás óta egyetlen tagcsere volt náluk, amikor 2007-ben Móritz kiszállt a bandából. Az utódja Késmárki Zsolt lett, aki már korábban is volt beugrós az együttesben.

A zenekar minden tagja szerint nehéz volt az út, de a Királylány című dalukkal aztán megindult az út a népszerűség felé.

Kiss Endi közben ellátogatott a Reggeli stúdiójába, hogy meséljen legújabb sikeralbumukról, a zenekar kezdeteiről és az is kiderült róla, milyen apukának tartja magát a három kislánya mellett.

A stúdióban ott volt Nádai Anikó műsorvezetőként, akiről kiderült, hogy hatalmas Hooligans rajongó, és anno még autogramot is kért a csapattól. Endi pont lemaradt arról, ahogy Anikó a csapatról áradozott.

A zenekar dobosa rengeteg érdekes dolgot mesélt a kezdetekről, amikor Endi még olyan zenekarokra nézett fel, mint a Hungária, vagy a KFT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás