promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith elárulta, hogy szerinte melyik a legrosszabb filmje
Borítókép:  Will Smith / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith őszinte választ adott a kérdésre, hogy szerinte melyik filmje volt a legrosszabb, illetve a legjobb.

Minden idők egyik legsikeresebb színésze Will Smith, akinek számos szórakoztató filmet köszönhetünk az utóbbi évtizedekben. Szinte az összes műfajban kipróbálta magát, és ahogy az lenni szokott, nem mindegyik alkotása sikerült úgy, ahogy azt eltervezte, így ő is tisztában van vele, hogy egyes munkái nem túl jók, de vannak olyanok is, amikre büszke lehet – sőt, konkrétan meg tudja nevezni a legjobb, illetve legrosszabb filmjét is.

„A legjobb szerintem holtversenyben az első Men in Black és A boldogság nyomában. Különböző okok miatt, de ez a kettő majdnem tökéletes film. A legrosszabb? Nem tudom, a Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat tüske az oldalamban. Az, hogy csizmában kell látnom magam... nem tetszik”

árulta el Will Smith.

A boldogság nyomában említése cseppet sem meglepő, hiszen a fiával szerepelhetett ebben a szívszorító drámában, illetve a Men in Black is érthető, mivel az volt Will Smith egyik legnagyobb dobása. A Wild Wild West - Vadiúj vadnyugatot pedig valószínűleg senkinek sem kell magyarázni a 4.9-es IMDb értékelésével, ugyanis univerzálisan egyetért a közönség abban, hogy az valóban nem egy kiemelkedő eleme a színész filmográfiájának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás