promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone 39 év után lerántotta a leplet a Rocky III kellemetlen titkáról – fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

39 év kellett hozzá, de Sylvester Stallone most végre elárulta a Rocky III egyik legjobb jelenetének titkát.

A Rocky-széria 1982-ben bemutatott harmadik része sok szempontból különleges, hiszen Sylvester Stallone közkedvelt karaktere abban harcol Mr. T-vel; itt hal meg szeretett edzője, Mickey; ráadásul még a pankráció egykori királya, Hulk Hogan is feltűnik benne, hogy adjon nekünk egy igazán emlékezetes, mókás jelenetet – ami furcsa titkot rejt.

Sylvester Stallone most 39 év után felfedte, hogy csúnyán átverte a közönséget annál a jelenetnél, amiben Hulk Hogan is szerepel: ahhoz, hogy a pankrátor karaktere jóval nagyobbnak tűnjön Rockynál, fellépőre kellett állnia, mivel „mindössze” 24 centi volt közöttük a különbség, Sly pedig azt akarta, hogy félelemkeltés gyanánt még jobban tornyosuljon fölé az ellenfele.

A színész direkt akarta kellemetlen helyzetbe hozni magát, hiszen a Rocky-filmek egyik alapvetése, hogy mindig az esélytelenebbnek tűnő embernek szurkolunk – ráadásul az is érdekes, hogy általában pont fordítva szokott lenni, és a főhős alá raknak fellépőt, hogy magasabbnak, erősebbnek tűnjön.

Itt lehet megnézni Sylvester Stallone retro képét, amivel felfedte a Rocky III titkát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás