promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub meztelen melleket mutogat A mi kis falunkban, aztán letagadják - videó
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub közzétette A mi kis falunk következő részének előzetesét, amiben az egyik szereplő a meztelen melleit mutogatja.

A mi kis falunkban többször is láthattunk pikáns jeleneteket, amelyek már alaposan feszegették a 12-es korhatár besorolást, de olyanra is volt példa, hogy a sorozat a nézők arcába tolt egy pár meztelen női kebelt. Erre akkor került sor, mikor felavatták Pajkaszeg új szobrát, és Lacikának Juhász Gyula egyik versét kellett volna elszavalnia. Gyuri azonban borsot tört az orra alá, és egy meztelen nő képét rakta bele a mappájába.

A széria alkotói azóta is előszeretettel pakolják tele forró jelenetekkel az ország kedvenc falus sorozatát, a 6. évad 6. epizódjában Saci villantotta meg dekoltázsát Lacika legnagyobb örömére.

Igaz, ez elég messze áll a mellvillantástól, de közel sem olyan messze, mint amennyire az RTL Klub a józan ész határaitól. A csatorna nemrég egy sértődött levelet küldött nekünk az egyik cikkünkkel kapcsolatban, amiben kikérték maguknak, hogy

A mi kis falunkban nem volt, és nem is lesz mellvillantás.

Majd miután lement a sorozat szombati része, közzétették a hosszú hónapnyi szünet után következő epizód előzetesét, amiben konkrétan az egyik szereplő napozás közben mutogatja teljesen fedetlen melleit.

Az RTL Klub mostanában rendszeresen újraértelmezi a szórakoztatás fogalmát, és úgy tűnik, most már azon az állásponton vannak, hogy elég egy pár cici ahhoz, hogy nézettségük legyen. Ezek után már csak az a kérdés, hogy

ha bevállalni be tudják, felvállalni miért nincs bátorságuk?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás