promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Matthew McConaughey csodatestű felesége, a gyönyörű Camila Alves - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas színész és Camila 2012-ben házasodtak össze.

Matthew McConaughey a világ egyik legkeresettebb színésze, az ember, aki szinte bármit el tud játszani, sőt, a limonádé ízesítésú laza romkomoktól kezdve a szívfacsaró drámákig mindenhol zseniálisan játssza szerepét. A színész 1964. november 4-én született Texas államban, apja az olajüzletágban dolgozott, míg édesanyja helyettesítő tanár volt. Matthew mindig is a filmes világban szeretett volna dolgozni, de elsősorban a kamera másik oldalán, az austini filmfőiskolán így rendező szakra iratkozott be.

Később azonban egyre jobban kezdte érdekelni a színészet, a nyolcvanas években így rengeteg meghallgatáson vett részt. Első vígjátéka, a Szeretném, ha szeretnél volt, ebben a filmben Jennifer Lopez-zel szerepelt együtt.

A színész zsenialitását mutatja, hogy a rengeteg szórakoztató film után hatalmasat tudott váltani, a drámai szerepek pedig kifejezetten jól álltak neki. A szakma végül a legnagyobb elismeréssel honorálta Matthew tündöklését, a Mielőtt maghaltam című filmben nyújtott alakításáért 2014-ban Oscar-díjat vehetett át.

Feleségével, Camila Alves-szel 2006-ban találkoztak, és 2011-ben házasodtak össze. A párnak három gyönyörű gyereke született eddig.

Camila Alves brazil származású modell, később műsorvezető is, aki 15 évesen ment el az Egyesült Államokba, hogy ott modellkedjen, eleinte azonban csak pincérnőként dolgozott. Majd sorra kapta a legnagyobb márkák megkereséseit. Camila rengeteg műsorhoz is adta az arcát a tévében, többek között ő volt az egyik műsorvezetője a Bravo TV nagysikerű sorozatának, a Shear Genius-nak, amelyben hajszobrászok mérték össze tehetségüket.

Camila a közösségi médiában is aktív, Women of Today nevű honlapja igazi találkozási pontja az egészség és divat megszállottjainak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás