promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars filmek legmenőbb karaktere is saját sorozatot kap
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy mikor jön a legújabb Star Wars sorozat, a The Book of Boba Fett, amiben természetesen visszatér a széria egyik legmenőbb figurája.

A legutóbbi Star Wars-trilógia eléggé megtépázta a rajongók lelkesedését, de a 2019-ben bemutatott Disney+-os sorozat, a The Mandalorian újra visszaadta a közönség hitét. Az alkotás rengeteg kellemes pillanatot és meglepetést tartogatott az embereknek, hiszen például a halottnak hitt fejvadász, Boba Fett is visszatért benne, ráadásul nem sokkal később bejelentette a stúdió, hogy saját szériát kap.

Most kiderült, hogy a The Book of Boba Fett címre keresztelt sorozat december 29-én, szerdán érkezik a Disney+-ra Temuera Morrison és Ming-Na Wen főszereplésével – és természetesen a The Mandalorian producerei is részt vesznek a munkálatokban, szóval nem kell aggódni, valószínűleg megmarad a minőség.

Boba Fett ugyan nem sokat szerepelt az eredeti Star Wars filmekben, de mégis nagyon maradandó karakter volt a rajongók számára, így sokan örültek, mikor a The Mandalorian 2. évadában ismét feltűnt, ráadásul megmutatta, hogy milyen keményen tud harcolni.

A The Book of Boba Fett alkotói nem árulhattak el sokat az év végén bemutatásra kerülő sorozatról, de azt azért elmondták, hogy kiderül pár dolog a figura múltjáról, és végre kapunk választ arra a kérdésre is, hogy vajon hová tűnt Boba Fett a „halála” után.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás