promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fellegekben jár Borbás Marcsi – nagy elismerésben lehet része Magyarország Gasztroangyalának
Borítókép:  MTVA - YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Borbás Marcsi a követőinek is bejelentette a jó hírt.

Tegnap jelentették be a Prima Primissima díj idei jelöltjeit. Az elismerést anno 2003-ban Demján Sándor vállalkozó a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) támogatásával alapította.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt nem tartották meg a díjátadót, helyette olyan szervezetek kaptak támogatást, amik nehéz helyzetbe kerültek a pandémia miatt.

Most ismét tíz kategóriában hirdetnek majd győztest: magyar irodalom, magyar színház és filmművészet, magyar képzőművészet, magyar tudomány, magyar oktatás és köznevelés, magyar építészet és építőművészet, magyar sajtó, magyar sport, magyar népművészet és közművelődés, magyar zeneművészet.

Borbás Mária a magyar sajtó kategóriába került be televíziós szerkesztőként. A jelöltek közt ott van még Madár István közgazdász, elemző, újságíró és Rónai Egon televíziós-műsorvezető, riporter.

Borbás Marcsi 2011 őszén került át a Magyar Televízióhoz, és a Gasztroangyal című műsora hamar népszerűvé vált. Most a Borbács Marcsi szakácskönyvében láthatják a nézők, ahol igazi klasszikus recepteket oszt meg a rajongókkal.

A műsorvezető a közösségi médiában is megköszönte, hogy jelölték a díjra:

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Prima Primissima díj sajtó kategóriájának idei jelöltjei között szerepelhetek. Óriási megtiszteltetés, mindenkinek nagyon szépen köszönöm!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás