promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugh Jackman lesz az új James Bond? – Daniel Craig kegyetlen őszinteséggel reagált a pletykákra!
Borítókép:  Hugh Jackman / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Craig egyáltalán nem fogta vissza magát, mikor arról volt szó, hogy esetleg Hugh Jackman váltja őt James Bond szerepében.

Daniel Craig a napokon belül érkező 007 Nincs idő meghalni című filmmel örökre elbúcsúzik James Bond szerepétől, a rajongókat pedig már most az izgatja, hogy ki fogja őt váltani a 007-es ügynök szerepében. Rengeteg színész neve felmerült a beszélgetésekben, így többek között a Farkas-filmek sztárja, Hugh Jackman is esélyesnek tűnt egy ideig – de most Daniel Craig keményen lecsapta ezt a pletykát.

„Nem ő lesz. Csak a holttestemen keresztül”

– reagált mosolyogva Daniel Craig.

Ezek alapján szinte biztosra vehető, hogy nem Hugh Jackman lesz a következő James Bond, hiszen Daniel Craig különben nem mondta volna ezt – főleg nem ilyen határozottan.

Hugh Jackman amúgy poénnak vette színésztársa „beszólását”, és megosztotta a követőivel, hogy számára mindig Daniel Craig lesz James Bond, és már alig várja a 007 Nincs idő meghalni című folytatást.

A James Bond-széria producerei elárulták, hogy csak jövőre kezdik az új James Bond keresését, szóval addig teljesen felesleges ezen pörögniük a rajongóknak, hiszen pár hónap múlva valószínűleg minden kiderül.

Itt lehet megnézni Daniel Craig fent idézett reakcióját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás