promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási botrány? Kiderült Károly herceg titkos terve arra az esetre, ha II. Erzsébettől átvenné a trónt - a királynő nem boldog
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez nem kis változás lenne a brit királyi család életében.

A brit királyi család életében újabb nagy botrányok jöhetnek a Meghan Markle-Harry herceg okozta feszültségek, majd a családtól való eltávolodásuk után. Az egyre fokozódó médiafigyelemben szinte minden napra jut valami botrányos hír, amely a király ház életét érinti, ez pedig abszolút nem tesz jót II. Erzsébetnek és a família többi tagjának.

Nemrégiben ah HBO Max indított szatirikus hangvételű sorozatot a család életéről, miközben Meghan és Harry párosát egyre több kritika éri nyíltan is a különböző tévéműsorokban. Legutóbb például szinte közröhejt okozott az interneten az a kép, amelyet a Time magazin, a világ legbefolyásosabb embereit bemutató kiadványában tett a címlapra.

Több fórumon és műsorban is azt firtatták, hogy olyan a beállítás, mintha Harry herceg Meghan egyik alkalmazottja, a fodrásza lenne.

[[cikk1]]

Szinte minden médium az exkluzív anyagokat vadássza a brit királyi családdal kapcsolatban, így például pár héttel ezelőtt az is kiderült, hogy mi történik majd II. ERzsébet halála után,

pontosan leírva pontról pontra.

Most pedig kiderült az is, hogy Károly herceg milyen változtatásokon töri a fejét, ha ő kerülne a trónra II. Erzsébet után. A The Mirror írta meg, hogy a herceg a Buckingham-palotát múzeummá alakítaná át teljes egészében, pedig II. Erzsébet itt töltötte az egész gyerekkorát, sőt, még a gyermekeit is itt nevelte fel.

London nevezetességét csupán 1993-ban nyitották meg a nyilvánosság előtt, addig a turisták nem léphettek a falai közé. De a királyi lakrész a mai napig a család privát része.

A lapnak nyilatkozó források viszont elmondták, hogy a királynő is tud a tervekről, és nem lelkesedik értük. II. Erzsébet úgy véli, hogy a palota egy részének továbbra is családi otthonnak kell maradnia. A királynő a hét legtöbb napját ma is ebben a palotában tölti.

Károly tervét a királyi család költségeinek lefaragása vezeti, mivel a palota óriási összegeket emészt fel, a felújítása 2016-ban kezdődött el, és valószínű, hogy egészen 2027-ig fog tartani majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás