promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish szexi habcsóknak öltözött, majd villantott egy nagyot – képek
Borítókép:  Billie Eilish / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Billie Eilish-nak megint sikerült meglepnie az egész világot, ugyanis olyan ruhákban mutatkozott mostanában, hogy mindenkinek leesett az álla.

Lassan kénytelenek vagyunk örökre elfelejteni a zöld-fekete hajú, bő ruhákba bújó Billie Eilish-t, hiszen a fiatal énekesnő stílust váltott, és megmutatta a közönségnek, hogy felnőtt, és egyáltalán nem fél megmutatni a testét. Régebben posztolt is az átalakulásról pár dögös képet, most pedig egy nívós eseményen bizonyította, hogy igazi szexszimbólum lett belőle.

Billie Eilish a klasszikus eleganciát képviselte a MET gálán egy olyan ruhában, ami leginkább egy hatalmas habcsókra hasonlított, ugyanis akkora uszálya volt, hogy nagyjából 5 méteres körzetben meg se lehetett közelíteni a szupersztárt – bár lehet, hogy pontosan ez volt a célja.

Billie Eilish ezek után egy vörös ruhakölteménybe bújt, miközben megvillantotta formás lábát, és a rajta lévő tetoválást, ez pedig annyira feltüzelte a rajongóit, hogy rögtön megrohamozták a fotó melletti kommentszekciót pár dicsérő hozzászólással – szóval az énekesnőnek megint sikerült maradandót alkotnia, ráadásul még Jennifer Aniston is kedvelte a posztját.

Itt lehet megnézni Billie Eilish „habcsók” ruháját:

Itt pedig a láb-, illetve tetkóvillantását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás