promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörtént a nagy bejelentés: Ábel Anita nem akármilyen műsort hoz a nézőknek!
Borítókép:  Ábel Anita / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szomszédok című sorozat egykori szereplője, Ábel Anita egy igazán különleges műsor házigazdája lesz október 3-tól a Life TV-n.

Ábel Anita már rengetegszer bizonyította, hogy nemcsak színésznőként, de műsorvezetőként is megállja a helyét. Jelenleg is láthatjuk őt egyebek között a Life TV Ébredj velünk című reggeli beszélgetős műsorában, most pedig minden jel arra utal, hogy a csatorna annyira elégedett a teljesítményével, hogy nem akármilyen műsort bízott rá, ugyanis ő lesz az Activity házigazdája.

„Nagyon boldog vagyok. október 3-án indul az új műsorom a Life Tv-én. nagyon szerettük csinálni. a stáb is és a szereplők is! Fergeteg lesz, tartsatok majd velem minden vasárnap este! Rock And Rolllllll”

– jelentette be Ábel Anita.

Már az Activity kifejezetten színes, vidám díszletét is megmutatta nekünk a híresség, aki már nagyon izgatott, hogy végre a közönség is láthassa a mókás, izgalmas műsort, aminek a posztja alapján igazán jó hangulatban zajlott a forgatása – szóval mindenképp érdemes lesz október 3-án 20:50-kor a Life TV-re kapcsolni.

Itt lehet megtekinteni Ábel Anita nagy bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás