Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki Bud Spencer csodálatos lánya, Cristiana Pedersoli – Tényleg apja vonásait örökölte?

Így néz ki Bud Spencer csodálatos lánya, Cristiana Pedersoli – Tényleg apja vonásait örökölte?

Zene, Film & Kultúra

Így néz ki Bud Spencer csodálatos lánya, Cristiana Pedersoli – Tényleg apja vonásait örökölte?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:32

Sokak szerint minden ízében apja vonásait örökölte Bud Spencer középső lánya.

A legenda, Carlo Pedersoli, aki Bud Spencer néven írta be nevét a filmes történelem nagykönyvébe, 2016-ban halt meg. De az emléke örökre velünk marad, hiszen nincs olyan hét Magyarországon, hogy legalább egy-két Bud Spencer-Terence Hill film ne menne le a televízióban.

Bud Spencer 1929-ben született Nápolyban, az országot pedig ekkor még Olasz Királyságnak hívták. Anyanyelve a nápolyi olasz volt, amelyre például az egyik filmjében is hivatkozik, amikor megkérdezik tőle, hogy milyen nyelven beszél.

A színész igazi zseni volt már gyermekkorában is, de sportteljesítményével is kiemelkedett társai közül. Az iskolában több osztályt is átugrott, annyira jó képességei voltak. Később vegyészkarra járt, majd jogi tanulmányokat folytatott.

1960-ban házasodott össze Maria Amatoval, akitől három gyönyörű gyermeke is született. 1961-ben Giuseppe, 1962-ben Cristiana, míg 1972-ben Diamante Spencer.  A három gyerek közül talán a legjobban Cristiana hasonlít apjára. Ő írta amúgy a Magyarországon is bestsellerként futó Apám, Piedone című könyvet, amelyben az apjával közös emlékeit gyűjtötte össze.

A lánynak van Instagram oldala is, ahová folyamatosan tölt fel képeket, többek között nemrégiben egy közös fotót osztott meg, amelyen Terence Hill-lel szerepelnek:

Megnézhettek egy vele készült interjút is a könyv kapcsán, amelyben a nyelvi nehézségek ellenére a képi anyag igazán lehengerlő, ugyanis régi képek is feltűnnek a nagy páros forgatásairól:

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria