promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 adott egy pofont az RTL Klubnak, mégis ők nevetnek rajtuk
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár leszek! földbe taposta az Álarcos énekest, mégis a TV2 szenved az RTL Klub sikere miatt.

Nagyon érdekesen alakult a nézettségi verseny a 35. héten. Elindultak az RTL Klub és a TV2 showműsorai, és A mi kis falunk 6. évada is szeptember első hétvégéjén debütált. Továbbá elindult a Survivor is, így aztán sejteni lehetett, hogy izgalmas versengést láthatunk majd a két uralkodó médiacég között.

Ugyan a délutánokat továbbra is a TV2 uralja, hiszen az RTL Klub török sorozatai labdába sem tudnak rúgni a konkurens csatorna közönségkedvencével. Katasztrofális számokat hozott mindvégig a Szerelem van a levegőben, miközben A bosszú csapdájában remekel. A hétköznap estéken aztán mindig átvette a vezetést az RTL Klub, ugyanis a Fókusz minden nap legyőzte a Tények Pluszt.

A TV2 ezek után sem tudta visszahúzni a nézettségét, mi több, csak lejjebb csúsztak, ugyanis sem a Mintaapák, sem a Totem nem tudta megmenteni a hétköznapokat. Az már teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a Totem totális bukás, csütörtökön mindössze 4,8 százalékos közönségaránnyal futott, ami több, mint borzalmas eredmény.

A kereskedelmileg fontos célcsoportban (18-49 éves) hétfőn 123 ezren, kedden 132 ezren, szerdán 90 ezren, csütörtökön 69 ezren, pénteken pedig 89 ezren követték Ördög Nóráék bakonyi majomkodásait.

Ezzel szemben szépen felhozta magát a Keresztanyu. A sorozat 2. évada a 35. héten produkálta eddig a legjobb nézettséget, a kiemelt célcsoportban minden hétköznap a legnézettebb műsor volt.

Ugyancsak remek számokat hozott az RTL Klubnak a Survivor 5. évadának első adásai: a csütörtöki foci VB-selejtező mérkőzés miatt ugyan kicsit visszaesett a nézettsége, de pénteken ismét remekelt.

A hétvége aztán több meglepetést is tartogatott. Ha a teljes lakosságot nézzük, a Sztárban sztár leszek! lett a legnézettebb műsor az elmúlt héten, de ha a 18-49 éves korcsoportot nézzük, akkor viszont A mi kis falunk vitte a prímet, legalábbis a szombati napon.

Míg a Sztárban sztár leszek! szombati adását 241 ezren követték a kiemelt célcsoportból, addig A mi kis falunk 6. évadának 1. részét 260 ezren, míg a 2. részét 278 ezren. A teljes lakosságra levetített adatokat alább olvashatjátok majd.

Vasárnap aztán fordult a kocka: a Sztárban sztár leszek! köröket vert az Álarcos énekesre, de ez még bármikor megváltozhat a jövőben.

Összességében azt láthatjuk a nézettségi adatokból, hogy az RTL Klub főműsoridőben óriási különbséggel, 5,9 százalékponttal győzte le a TV2-t, mégpedig a konkurens csatorna hétköznap esti teljesítménye miatt, de a Sztárban sztár leszek! kiemelkedő eredményei ellenére a hétvégéket is az RTL Klub húzta be.

Íme a 35. hét 10 legnézettebb műsora a teljes lakosságban nézve!

  1. Sztárban sztár leszek (TV2) - 851 099
  2. A mi kis falunk (RTL Klub) - 739 332
  3. Keresztanyu (RTL Klub) - 735 455
  4. Álarcos énekes (RTL Klub) - 659 661
  5. Tények (TV2) - 648 035
  6. Híradó (RTL Klub) - 633 493
  7. Survivor (RTL Klub) - 573 997
  8. Tények Plusz (TV2) - 524 550
  9. Fókusz (RTL Klub) - 505 886
  10. Labdarúgás (M4 Sport) - 480 946
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás