promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: azonnal lebukott, már most lehet tudni, hogy kit rejt az egyik legszuperebbül sikerült jelmez? Erre nem gondoltunk volna
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felpörgött a közösségi média.

Előző héten elindult az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorának, az Álarcos énekesnek a harmadik évada. Már az első adás is rendhagyóra sikerült, az egyik versenyzőt azonnal leleplezték, az Eperke ugyanis nehezen tudta elrejteni, hogy ki lapul az álarc mögött. Pákó nagyon hamar kiesett, a másik szereplő pedig, akinek fel kellett fednie magát, a Róka volt. 

Az álarc mögött az RTL Klub népszerű híradósa, Szabados Ágnes rejtőzködött.

Ez a műsor az, amely zseniálisan tudja használni a közösségi médiát, hiszen mindenkinek vannak tippjei a szereplőket illetően, a nézők pedig imádnak kommentelgetni a műsor posztjai alatt. Így nemcsak a zsűritagok, Fluor Tomi, Szabó Zsófi, Szandi és Nagy Ervin, valamint a műsorvezető, Istenes Bence tippjei lehetnek számunkra érdekesek, hanem az Álarcos énekes Facebook oldalán elejtett megannyi komment is, amelyek néha egész jó indokkal mondják el saját tippjeiket.

Legutóbb a Szarvassal kapcsolatban érkezett rengeteg tipp, és bizony sokan nagyon is egyre gondoltak:

Most pedig az egyik legszuperebbül sikerült jelmez, a Kaméleon kapcsán záporoznak a hozzászólások. És rengetegen most is egyirányba húznak, dícsérve a szereplő nagyszerű hangját. Sokan úgy gondolják, hogy Nagy Sándor a Kaméleon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás