promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű balesetet szenvedett a Survivor celeb csapata, többen is kórházba kerültek
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin és Járai Máté is a kórházban kötött ki. Kiderült, miért.

Nemrég számoltunk be róla, hogy Gáspár Evelin versenyben maradása komoly veszélybe került a Survivor-ben, miután mentő vitte el őt a kórházba. Nem ő volt az egyetlen celeb, aki kórházi kezelésre szorult, Járai Mátét is bevitték, de a hétfő esti adásig nem lehetett tudni, miért.

A hírességekre a védettségi játék után csapott le egy nagy hullám. Evelin így nyilatkozott a pokoli élményről.

„Tomboltak a hullámok, amelyek közül egy hatalmas betört a fedélzetre, aminek olyan ereje volt, hogy komolyan eltalált. Esélyem sem volt kitérni előle. Keményen megütötte a mellkasomat, a kulcscsontomat, a lélegzetem is elakadt. Komolyan attól féltem, hogy az erős ütéstől belső vérzésem van. Halálfélelmem volt a hajóban ülve, de a szárazföldön már várt minket a mentő, kórházba vittek, ahol azonnal elláttak. Kétóránként vittek vizsgálatra, félő volt, hogy belső vérzésem van. Többször megröntgeneztek, vizsgáltak, én pedig nagyon féltem, nehogy maradandó sérülésem legyen. Attól is tartottam, hogy fel kell adnom a versenyt, dühös voltam, de közben nagyon aggódtam”

Evelin a Blikk-nek azt is elmondta, hogy volt már egyedül kórházban, de nagyon hiányzott most neki a családja támogatása, nagyon meg volt rémülve, de tudta, hogy erősnek kell maradnia.

„A fájdalom még megmaradt, ám folytathattam a játékot, de nem is szerettem volna, ha emiatt másképp kezelnek a törzs tagjai. Szerencsére mostanra már teljesen jól vagyok”

Járai Máté elárulta, hogy a hullám Zsolt gazdát és Kabát Petit is eltalálta, de szerencsére nekik nem lett bajuk. A színésznek a jobb halántékja sérült meg.

„Olyan volt, mintha ököllel ütöttek volna fejbe, csillagokat láttam és szédültem. Sokkos állapotba kerültem, ráadásul benne volt a pakliban, hogy agyrázkódásom vagy belső vérzésem lehet, ezért azonnal koponya CT-t csináltak. Éjszaka megfigyeltek minket, és bár nagyon jó volt az ellátás, az egész nagyon ijesztő volt. Egyetlen dolog járt a fejemben, hogy beszélhessek a feleségemmel, Kírával, ám erre nem volt lehetőség, utólag pedig már tudom, jobb, hogy nem hoztam rá a frászt”

- nyilatkozott Máté a Blikk-nek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás