promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett az RTL Magyarország
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon elsőként látható amerikai drámasorozat, népszerű kasszasikerek, imádott klasszikusok, és foci újra, minden mennyiségben. Többek között ezzel a kínálattal kedveskednek a nézőknek az RTL Magyarország kábelcsatornái szeptemberben.

Országos premierként szeptember 18-án indul az RTL Klubon, majd még aznap a Cool-on folytatódik a második résszel a Red Line című amerikai drámasorozat Noah Wyle főszereplésével. Ezt követően a sorozat a Cool-on lesz látható szombat esténként, méghozzá dupla epizóddal.

A sorozat három chicagói család mindennapjait követi nyomon, akiknek az életét teljesen felborítja egy lövöldözés. A Red Line epizódjai a televíziós sugárzást követően hét napig az RTL Most-on is megtekinthetők, de az RTL Most+ regisztrációval rendelkező nézők számára további 21 napig elérhetőek a sorozat epizódjai az RTL Magyarország prémium digitális szolgáltatásában.

[[cikk]]

Szeptemberben Marvel-filmektől lesz hangos a Film+ és a Cool. Szombat esténként olyan kasszasikerekkel találkozhatnak a nézők a Film+ képernyőjén, mint a Bosszúállók: Ultron kora, a Bosszúállók: Végtelen háború, vagy a Bosszúállók: Végjáték, a Cool-on pedig jön a Marvel Kapitány és A Hangya. De ez még nem minden, hiszen a Film+-on vasárnap esténként olyan akciódús Dwayne „The Rock” Johnson-filmeket is láthatnak a nézők, mint az Utazás a rejtélyes szigetre, A Boszorkány-hegy, vagy a Rampage – Tombolás.

[[vid]]

Csütörtök esténként a régi nagy kedvenc Halálos fegyver-filmek kerülnek a Film+ képernyőjére Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével. A lobbanékony és vakmerő zsaru, Martin Riggs és a nyugdíj előtt álló, kissé szerencsétlen nyomozó, Roger Murtaugh különös párosa hétről hétre elképesztő kalandokba keveredik. Ahogy az elsőre összeférhetetlennek tűnő, szokatlan páros a nyomozásban egyre sikeresebb lesz, úgy alakul át nem mindennapi kapcsolatuk is szoros barátsággá.

Az RTL Magyarország újra pályára lép – szeptember 16-tól az RTL+-on és az RTL Most+-on lesznek láthatóak az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Ligájának futball mérkőzései! Ha foci, akkor keresd a „+” jelet! Fordulónként, csütörtöki napokon, két mérkőzést közvet élőben az RTL+, ami hamarosan HD minőségre vált, hogy az összecsapások a lehető legjobb minőségben kerüljenek képernyőre. Aki azonban nem éri be ennyivel, az RTL Most+ online platformon fordulónként 8 meccset nézhet online streamelve, szintén élőben.

A focimeccseken túl is érdemes az RTL+-szal tartani, hiszen szombat esténként mindannyiunk kedvence, Bud Spencer és Terence Hill szórakoztatják az egész családot, méghozzá olyan közönségkedvenc filmekkel, mint a Kincs, ami nincs, a Különben dühbe jövünk és az …és megint dühbe jövünk.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás