promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka forgatás közben akadt ki: mindössze két szóval sikerült felhergelni őt – videó
Borítókép:  Majka / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár leszek! új évada már az első adással is okozott pár emlékezetes pillanatot, ugyanis egy versenyzőnek sikerült mindenkit kiakasztania, és még Majka is alig talált szavakat.

Elkezdődött a TV2-n a Sztárban sztár leszek! 2. évada, amiben Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci és Majka várták, hogy milyen előadásokat hoznak nekik az indulók. Természetesen az első válogatóban is akadtak igazán érdekes emberek, viszont volt egy, aki az összes mestert kiégette a produkciójával – ami egyszerre volt zseniális és szörnyű.

A 20 éves Varga Albert, vagyis Rupi Nagykátáról érkezett a Sztárban sztár leszek! színpadára, és az volt a célja, hogy minél több ember megismerje a nevét, meg persze az is, hogy megnyerje a műsort. Elmondása szerint ő rapper, és már meg is jelent egy videóklipje, amit már több ezren tekintettek meg.

„Amikor előadok egy dalt, nagyon fontos számomra, hogy hassak az emberekre, és legyen mondanivalója a zenémnek”

– mondta, és ezzel elhintette a remény morzsáit, hogy valami fantasztikusat fogunk látni tőle.

Itt lehet megtekinteni Rupi bemutatkozó videóját:

Rupi ezek után belecsapott a lecsóba, ugyanis a Yello „Oh yeah” című slágerével készült a közönségnek, de arra senki sem számított, hogy gyakorlatilag ezt a két szót fogja faarccal ismételgetni percekig.

Bár a dalt néha megspékelte egy véletlenszerű „beautiful”-lal is, hogy legyen egy kis izgalom, de a mesterek még így is teljesen kiakadtak, hiszen nehéz volt eldönteni, hogy trollkodik, vagy tényleg ezzel az előadással akarta megmutatni, hogy mit tud.

Itt van a Rupi-féle „Oh yeah”, ami biztos, hogy sokak számára maradandó lesz:

Majoros Péter, azaz Majka az elején furcsa arccal, szinte sokkosan nézte Rupi fellépését, majd a kiakadás után átadta magát a letaglózó élménynek, és ő is elkezdett a nézőkkel együtt „Oh yeah”-zni, hiszen ebben a szituációban nem is nagyon tehet mást az ember.

A híresség utólag elmondta, hogy miután rájött, hogy az egész produkció egy nagy átverés, elkezdte tisztelni Rupit – aki amúgy azzal indokolta a dalválasztást, hogy nem igazán tud angolul.

Itt lehet megnézni Majkáék reakcióját:

Rupi sajnos nem jutott tovább, de jó eséllyel nem most hallottunk róla utoljára – következőnek pedig a The Champs „Tequila” című slágerét ajánljuk neki, ami hasonlóan ütős.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás