promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves lebukott: ő alakítja majd a Marvel legmenőbb szuperhősét?
Borítókép:  Keanu Reeves / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas bakit követett el a Marvel, ugyanis véletlenül olyasmit posztoltak Keanu Reeves születésnapján, ami egyből feltüzelte a színész rajongóit.

Már hosszú ideje pletykálják, hogy Keanu Reeves is csatlakozni fog a Marvel-univerzumhoz, de eddig úgy tűnt, hogy ebből sajnos nem lesz semmi, hiába szeretnék rajongók milliói, illetve a stúdió producerei is, hogy a John Wick folyton elfoglalt sztárja is végre szuperhős szerepben tündököljön – most viszont úgy tűnik, hogy a Marvel lebuktatta a színészt, ráadásul pont a születésnapján.

Keanu Reeves a héten lett 57 éves, ennek örömére a Marvel is felköszöntötte őt, ami több szempontból is különös volt:

  • A Marvel általában csak a saját színészeinek születésnapját szokta ünnepelni, Keanu Reeves pedig eddig nem szerepelt a stúdió egyik alkotásában sem.
  • A stúdió nyilvános köszöntésében (amit nagyon gyorsan töröltek végül) volt egy arra utaló mondat, hogy Keanu Reeves lesz az új Szellemlovas.

Természetesen azonnal elindultak a találgatások, hiszen valóban nagyon gyanús, hogy a Marvel úgy emlékezett meg Keanu Reeves születésnapjáról, hogy papíron semmi közük egymáshoz, így könnyen lehet, hogy ez az aprócska baki sokkal többet jelent, mint gondolnánk – bár az is benne van a pakliban, hogy csupán egy ártatlan köszöntésről van szó, és nem kell belelátnunk semmit.

A Szellemlovas amúgy tökéletes lenne Keanu Reeves számára, mivel ő a Marvel egyik legmenőbb, legérdekesebb szuperhőse, aki lángoló koponyával, lánccal, és egy villámgyors motorral taszítja vissza a pokolba a gonoszokat – és ez azért is illene a színészhez, mert ő maga is imádja a kétkerekű járműveket.

Persze elképzelhető, hogy Keanu Reeves nem akarja majd elvállalni a Szellemlovas szerepét, hiszen sokkal csábítóbb egy olyan figurát megkaparintani, akit még senki sem testesített meg a filmvásznon, a Szellemlovast pedig már kétszer is eljátszotta Nicolas Cage – akiről nem mellesleg nemrég szintén elterjedt, hogy csatlakozhat a Marvelhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás