promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuja Imre üzent A mi kis falunk rajongóinak
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész hatalmas hírt közölt a sorozat rajongóival.

Szeptember 4-én, szombat este indul A mi kis falunk 6. évada az RTL Klubon. Az ország kedvenc falus sorozata egy dupla epizódos premierrel tér vissza a képernyőre, erre hívja fel a figyelmet a Pajkaszeg polgármesterét, Füleki Károlyt alakító Csuja Imre abban a videóüzenetben, amit nemrég tettek közzé az rtl.hu-n.

„Mi van? Kettőt látsz? Nem?! Most szórakozol velem? Higgyed csak el, mondom, hogy kettőt látsz! Üljél le szeptember 4-én este nyolckor, és kettőt látsz!”

- magyarázza a színművész a videóban, amiben ráadásul egy másik örömteli dologra is felhívja a figyelmet.

A mi kis falunk első két epizódjában Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitól, amihez a Papnak is van egy-két szava. Stoki emberrablás miatt nyomoz, miután Répa Nándor eltűnik egy rejtélyes tolókocsival együtt. Erika és Gyuri ismét megpróbál összeházasodni. Egy Pajkaszegre tévedt országúti biciklis méregdrága kerékpárja nyomtalanul eltűnik, Stokit azonban nem a bicikli megtalálása, hanem a nem létező térfigyelő kamera nem létező felvételei nyomasztják. A Pap depressziós, ezért egy napra a Püspök veszi át a helyét. Nelli bemutatja Zsoltot az apjának, ám a találkozón váratlanul felbukkan Viki.

A sorozathoz nemsokára érkezik egy különkiadás is, amelyről az alábbi cikkben olvashattok bővebben:

[[cikk]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás