promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még színesebb karakterekkel és hatalmas balhékkal érkezik a Séfek Séfe harmadik évada
Borítókép:  TV2/Séfek séfe
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeptember 20-tól egy teljesen új fejezet kezdődik a Séfek Séfe életében, vadonatúj részekkel és Ördög Nórával jön a 3. évad!

 

Még színesebb karakterekkel és hatalmas balhékkal tér vissza a TV2 nagysikerű főzőműsora, a Séfek Séfe. A harmadik szezonban nemcsak a versenyzők, de a séfek is a legnagyobb harcaikat vívják majd. A válogatók alatt az eddigieknél is sokszínűbb karakterekkel találkozhat Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes, akik számtalan feledhetetlen és sokszor számukra is meghökkentő pillanatnak lesznek majd tanúi. Most is futószalagon érkeznek hozzájuk a kreációk, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. - áll a TV2 közleményében. 

Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd kegyelmet nem ismerve, újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bebizonyítsák, nincs ember aki lefőzi őket a konyhában! A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban.

Az este végén pedig kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

A harmadik évad szeptember 20-tól lesz látható. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás