promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas hírt közölt Dwayne Johnson: folytatást kap az egyik legkedveltebb filmje!
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek Dwayne Johnson rajongói, ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy jön a Dzsungeltúra folytatása, ráadásul Emily Blunt is visszatér.

Mindössze pár hete mutatták be Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével a Disney Dzsungeltúra című kalandfilmjét, ami akkora sikert aratott, hogy rögtön elkezdtek pletykálni a folytatásról Hollywoodban. Az alkotás nemrég átlépte az Egyesült Államokban a 100 millió dolláros mozis bevételi álomhatárt (ami alapból is hatalmas teljesítmény, hát még koronavírus idején), így most óriási örömhírt kaptak a szórakoztató mű rajongói.

Dwayne Johnson bejelentette, hogy a Disney a könnyed kikapcsolódásra vágyó közönség legnagyobb örömére hivatalosan is berendelte a Dzsungeltúra folytatását, amiben állítólag ő, és Emily Blunt is visszatérnek a rendezővel (Jaume Collet-Serra), illetve a forgatókönyvíróval (Michael Green) karöltve, hogy ismét egy vicces, izgalmas, látványos filmmel ajándékozzák meg a nézőket.

A Dzsungeltúra első részével kapcsolatban elég vegyes véleménnyel voltak a kritikusok (többek között mi sem voltunk elájulva tőle), de a Rotten Tomatoeson található közönségértékelése jelenleg 92 százalékon áll, ami Dwayne Johnson egyik legjobbjának számít, szóval biztos, hogy sokan örülnek most a hírnek, hogy jön a második rész.

Arról még nincs információnk, hogy miről fog szólni a Dzsungeltúra 2, de az szinte biztos, hogy Dwayne Johnson és Emily Blunt túrázni fognak benne – jó eséllyel egy dzsungelben.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson bejelentését, amit természetesen a konditeremben ejtett meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás