promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi teljesen kikelt magából a Sztárban sztár leszek! forgatásán, még Majkának is elállt a szava – videó
Borítókép:  Tóth Gabi / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi mindenkit meglepett, mikor elkezdett üvöltözni a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának forgatásán.

Szeptember 4-én, szombat este indul a TV2-n a Sztárban sztár leszek!, amiben civilek mutathatják meg tehetségüket, és hogy mennyire képesek hitelesen híres előadók bőrébe bújni. A műsor mesterei közt megtalálhatjuk Pápai Jocit, Köllő Babettet, Majkát, illetve Tóth Gabit is, és nagyon úgy tűnik, hogy bőven lesznek köztük elég kemény konfliktusok.

Az eddigi előzetesek alapján a Sztárban sztár leszek! új évadában többször is felülkerekednek majd a szereplőkön az érzelmek, hiszen most például abba a jelenetbe engedett betekintést a TV2, mikor az egyik induló ruhája véletlenül felfedte a kebleit, Tóth Gabi pedig miután szóvá tette a kis malőrt, kikelt magából, felállt, és elkezdte támogatólag kiabálni, hogy:

„Szabad melleket minden nőnek!”

Ez láthatóan rendesen meglepte a nézőket, és az énekesnő mestertársait is, hiszen Majkának például teljesen elállt a szava, pedig ő mindig tud valami frappánsat mondani – de Köllő Babett sem nagyon tudott mit reagálni, mikor Tóth Gabi ismét felkerekedett, és szinte az arcába nyomta a dekoltázsát, hogy ezzel is demonstrálja a női mellek szabadságának fontosságát.

Itt lehet megtekinteni a fent idézett, egészen kellemetlen jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás