promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tinilányok kedvenc szoftpornója hamarosan új résszel tér vissza a mozikba
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Miután elbuktunk jakuzzi szexes előzetessel csábítja a fiatalokat a mozikba.

Anna Todd regénye rövid időn belül a fiatal olvasók kedvencévé vált, és hamar bestseller lett belőle. A történet, ami tulajdonképpen egy One Direction fanfiction – hiszen a főszereplő Hardin Scott-ot Harry Styles-ról mintázta az írónő –, olyan gyorsan világhírűvé vált, hogy a Paramount Pictures egy évvel később meg is vásárolta az adaptációs jogokat.

Susan McMartin forgatókönyvíró távozásával azonban megszüntették ezeket a jogokat, amelyek végül a CalMaple Media-nál és az Offspring Entertainment-nél landoltak. A könyvsorozat első részének filmes adaptációja így már sínen volt, és hamarosan le is szerződteték Tessa szerepére Josephine Langford-ot, míg Hardin szerepére Hero Fiennes Tiffin-t, akiket maga Anna Todd választott ki.

A Miután 2019-ben debütált a mozikban, ami ugyan Amerikában anyagi bukás lett, hiszen még a 14 milliós költségvetést sem hozta vissza, és globális szinten is csak 69 millió dollárt tudott összekaparni. Ennek ellenére egy évvel később moziba küldték a széria második darabját, a Miután összecsaptunk-at, ami elődjhez hasonló büdzséből készült, de jóval nagyobb bukás lett, mint az első rész.

Amerikában mindössze 2 millió dollárt, nemzetközi szinten pedig közel 48 milliót hozott csak Tessa és Hardin szoftpornója. A stúdió mégsem fújja le a folytatásokat, továbbra is bíznak a hűséges rajongókban, akiknek az átlag életkora 13 év. Így aztán a Miután elbuktunk szeptember 9-én debütál a magyar mozikban is, szóval a tinilányok újra megtölthetik a mozitermeket, és csorgathatják a nyálukat Hero Fiennes Tiffin csontos felsőtestére, miközben mellettük a párjaik becsülettel és panaszkodás nélkül próbálják meg végigszenvedni a filmet, és reménykednek benne, hogy este ők is olyan kényesztetést kapnak, mint amilyenben Tessa szokta Hardin-t részesíteni.

A Miután elbuktunk-ban Tessa élete egyik legfontosabb döntésének meghozatalára készül, ám hirtelen minden a feje tetejére áll. A lány családjával kapcsolatos titkok felszínre törése minden eddiginél nagyobb próbatétel elé állítja a Hardinnal való kapcsolatát, és ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy boldog végkifejlete lesz kettejük szerelmi történetének.

Persze aztán jön majd a történetet lezáró Miután boldogok leszünk, amiben újra összejönnek, szóval nem kell 100-as zsebkendőt bekészíteni a harmadik film vetítésére, mert nincs miért izgulni. Na, de ne rohanjunk ennyire előre, egyelőre foglalkozzunk az aktuális résszel, aminek szinkronos, jakuzzi szexszel megspékelt előzetesét alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás