promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vadonatúj szexi női filmsztárral és további meglepetés-színészekkel érkezik a  Feláldozhatók 4!
Borítókép:  Free Wallpaper
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megan Fox lesz Sylvester Stallone legénységének legújabb tagja a The Expendables 4-ben, amit a Lionsgate megerősített. Tony Jaa és 50 Cent is csatlakozik Stallone-hoz, Stathamhez és másokhoz.

Végre összeállt a negyedik Feláldozhatók-film szereplőgárdája, amely a 2014-es Feláldozhatók 3 óta a következő film az akciósztárokkal teli sorozatban - írja a theGeek. A The Hollywood Reporter szerint Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lungren és Randy Couture, akik az első három filmben szerepeltek, visszatérnek a negyedik részben. Szintén új szereplője a franchise-nak Tony Jaa, Megan Fox és Curtis "50 Cent" Jackson. A legújabb Expendables-film rendezője Scott Waugh lesz, aki a 2012-es Act of Valor és a 2014-es Need for Speed rendezője volt. A következő Expendables forgatása a tervek szerint októberben kezdődik.

Bár a Feláldozhatók franchise elsősorban arról szólt, hogy a 80-as és 90-es évek nagy akciósztárjait visszahozza, és egy gigantikus akciófilmben egyesíti őket, úgy tűnik, hogy a legújabb rész a fiatal fegyveresekre fog koncentrálni. A THR szerint Statham lesz a negyedik film főszereplője, míg a női főszerepet Fox alakítja majd. Jeffrey Greenstein, a Millennium Media elnöke a bejelentésről így nyilatkozott:

"A Feláldozhatók visszatér, és nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy ezt a sztárral teletűzdelt, akciódús filmet a nagyvászonra hozhatjuk a Lionsgate-tel, amely a franchise kezdete óta velünk van. A frissesség és a szórakozás érdekében izgalmas új sztárokkal egészítettük ki a veteránokat; a popcorn-szerű szórakozás garantált."

- mondta Jeffrey Greenstein, a Millennium Media elnöke.

A negyedik Expendables-filmről szóló pletykák már évek óta terjednek, de Stallone a hónap elején utalt arra, hogy visszatér a franchise-hoz, annak ellenére, hogy korábban azt állították, hogy elhagyja a sorozatot. A sorozat korábbi filmjeiben olyan nagy nevek szerepeltek, mint Harrison Ford, Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Wesley Snipes és mások. Bár a mai bejelentés máris izgalmas stábot vonultat fel a következő Expendables filmhez, valószínűnek tűnik, hogy ez csak a kezdete lehet az Expendables 4 szereplőgárdájának bejelentésében.

Bár a The Expendables 4 forgatása idén ősszel kezdődik, egyelőre nem tudni, mikor láthatjuk ezeket az akciósztárokat a nagyvásznon.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás