promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi bevallotta: „Szabó Zsófi miatt jöttem az Álarcos énekesbe”
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fluor Tomi elárulta, mit tervez Szabó Zsófival a műsorban és a műsoron kívül.

Néhány nap múlva indul az Álarcos énekes 3. évada, amiben teljesen új nyomozógárda próbálja meg kideríteni, kiket rejtenek az új maszkok. A nyomozók között van Fluor Tomi és Szabó Zsófi is, akikről már régóta rebesgetik, hogy több van köztük, mint barátság.

Az első adás egyik reklámjában ráadásul Tomi egy szerelmes levelet ad át Zsófinak, amiben azt írja, hogy reméli, hogy az Álarcos énekes első adása egyben az ő első randijuk is. Ezek után mind a műsorvezető, mind a stúdió közönsége arra ösztönzi őket, hogy csókolják meg egymást. Hogy ez végül megvalósul-e, az csak vasárnap fog kiderülni, bár Fluor Tominak biztos nem lenne ellenére, hiszen nem titkolja, hogy Szabó Zsófi miatt jött a műsorba.

„Én mindenkit szeretek. A Zsófinak nagyon örülök, én nagyon reméltem, hogy mi hétről-hétre tölthetünk majd együtt időt, dehát lehet ebből még bármi. Találkozhatunk a stúdión kívül, úgyhogy remélem, hogy jól összemelegszünk majd itt az adások alatt”

- fogalmazott az énekes, aki amellett, hogy szeretne a legjobb nyomozó lenni, számos meglepetéssel készül.

„Nagyon sok mindennel készülök, de még nem akarok ellőni semmit. Pláne azért sem, mert a Zsófinak sem lenne meglepetés, de hát vannak dolgok a fejemben. Nagyon sok ötletem van a Zsófival kapcsolatban. Én igazából a Zsófi miatt jöttem, igen!”

- vallotta be Tomi.

Az Álarcos énekes 3. évadának adásait minden vasárnap este 19 órától láthatjuk az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás