promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy változások az RTL Klubon, hétfőn új műsorrend indul
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új műsorokkal és visszatérő kedvencekkel indul az RTL Klub őszi műsorrendje. Mutatjuk, melyek ezek!

Egy héttel a TV2 őszi műsorrendjének elindulása után az RTL Klubon is új időszámítás kezdődik. Bár a Keresztanyu 2. évada már egy ideje a képernyőn, az igazi változások augusztus 30-tól várhatók a csatornán.

Két év szünet után hétfőn este az 5. évaddal tér vissza a Survivor, amelynek különlegessége, hogy ezúttal egy celeb és egy civil csapat mérkőzik meg egymással.

A hazai hírességek közül Járai Máté, Nagy Alexandra, Kabát Péter, Catherine Dederick, Filipánics Bálint, Széphalmi Júlia, Brindzik Zsolt, és Gáspár Evelin vállalkoztak arra, hogy az Exatlon Hungary-nek is otthont adó Dominikai Köztársaságban küzdjenek meg a civil kihívókkal, név szerint: Rácz-Fodor Rózsa koordinációs vezető, Csoma Beatrix manikűrös, Juhász-Kis Bíborka bartender, Pongrácz Szabira social média menedzser, Szilvási Tibor vállalkozó, Mészáros Tamás vívóedző, Köles Gábor személyi edző és Pintér Dániel projektmenedzser.

A Survivor rögtön egy súlyos sérüléssel fog indulni, az egyik játékost a mentő fogja elvinni. A műsor adásait minden hétköznap este 21:20-tól, közvetlenül a Keresztanyu után láthatjuk.

Szeptember 4-én, szombaton, dupla epizóddal debütál A mi kis falunk. A 6. évad első két epizódjában Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitól, amihez a Papnak is van egy-két szava. Stoki emberrablás miatt nyomoz, miután Répa Nándor eltűnik egy rejtélyes tolókocsival együtt. Erika és Gyuri ismét megpróbál összeházasodni. Egy Pajkaszegre tévedt országúti biciklis méregdrága kerékpárja nyomtalanul eltűnik, Stokit azonban nem a bicikli megtalálása, hanem a nem létező térfigyelő kamera nem létező felvételei nyomasztják. A Pap depressziós, ezért egy napra a Püspök veszi át a helyét. Nelli bemutatja Zsoltot az apjának, ám a találkozón váratlanul felbukkan Viki.

A sorozat szeptember 11-én egy különkiadással fog jelentkezni, amit minden rajongónak látnia kell. Hogy pontosan mi is várható ebben a különleges részben, azt az alábbi cikkből megtudhatjátok.

[[cikk2]]

Szeptember 5-én, vasárnap este új együtt nyomoz az ország, hiszen visszatér az RTL Klub rejtélyes showműsora, az Álarcos énekes, amiben nem csak új jelmezek, de új nyomozók is lesznek. Ebben az évadban Szabó Zsófi, Szandi, Fluor Tomi, és Nagy Ervin próbálnak meg minél több sikerpontot összegyűjteni, és kitalálni, vajon kik rejtőzhetnek az álarcok mögött.

Az Álarcos énekes minden vasárnap este 19 órától lesz látható az RTL Klubon.

[[v2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás