promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván eltorzult a '90-es évek legbájosabb színésznőjének, Meg Ryan-nak az arca - nem is ismernél rá, ha nem mondanánk a nevét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akart megöregedni, csúnya dolgokat művelt magával. 20 éve szinte nem is látni.

Meg Ryan a nyolcvanas és kilencvenes években egyike volt azon színésznőknek, akiknek bármelyik filmjét csupán azért néztük meg, mivel tudtuk, hogy romantikus és bájos lesz. Hiszen ott szerepelt benne Meg Ryan, akiből csak úgy sugárzott az élet szeretete. Az Angyalok városa és a Szerelem hálójában című alkotások a mai napig szinte kötelező, romantikus délután időtöltések friss szerelmeseknek.

Meg Ryan évtizedek óta a kerüli a kamera alőtti tereket, 2015-ben azonban kivételt tett, és az Ithacában szerepet is játszott. A filmben amúgy nem csak az egyik főszereplő, egyúttal ő is rendezte a nem túl fényes értékeléseket bezsebelő alkotást, amely az iMDB-n épp most 5,5 csillagon áll a 10-ből. Mindezt pedig úgy, hogy Tom Hanks is játszik benne.

És hogy hova tűnt Meg Ryan az elmúlt évtizedekben a romantikus filmek után?

A 2000-es évek elején észrevette, hogy öregszik, pedig ekkor még csak a negyvenes évei elején járt. Úgy döntött, hogy enged a szépétkezési beavatkozásoknak, amelyek idővel nagyon meglátszottak az arcán, szinte rá sem lehetett ismerni. A természetes és bájos nő, akiért rajongtak, lassan eltűnt.

A plasztikai beavatkozások szinte "eltorzították" az arcát, amelyet valósággal szétszabatott. A plasztikai műtétek rabjává vált, így pedig annyi botox került a bőre alá, hogy a mimikája is eltűnni látszik. A rajongóknak pedig folyamatosan vérzik a szíve, hogy mi lett egykori kedvencükkel.

Képek az átváltozásról:

(Forrás: Filmezzünk, Glamour, Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás